PVC vloer badkamer

Wilt u een mooie PVC vloer leggen in uw badkamer? Bekijk dan eens het brede assortiment PVC vloeren in de webshop van Studio van der Goes Vloeren! Hier vindt u gegarandeerd een prachtige vloer voor in uw badkamer.

Leg nu een PVC vloer in uw badkamerMaak iets bijzonders van uw badkamer door een PVC vloer te leggen

PVC vloeren zijn uitermate geschikt voor in de badkamer. Deze vloeren zijn namelijk vochtbestendig en dat is natuurlijk een belangrijke eigenschap voor een badkamervloer! Door een PVC vloer te leggen, maakt u echt iets bijzonders van uw badkamer. PVC vloeren hebben namelijk de uitstraling van hout of natuursteen; ze zijn nauwelijks van echt te onderscheiden. Een PVC vloer geeft een moderne, chique en nette uitstraling aan uw badkamer. Het vinyl waar de vloeren van gemaakt zijn is erg stevig en over elke PVC vloer zit een extra beschermlaag, waardoor de vloeren erg lang mee gaan. Meer voordelen van een PVC vloer zijn:

  • De vloeren zijn gemakkelijk schoon te houden
  • Het materiaal is duurzaam
  • Het is krasbestendig
  • Een PVC vloer is te combineren met vloerverwarming/koeling

Bekijk de verschillende vloeren uit onze webshop op uw gemak en bestel een nieuwe badkamervloer zonder uw huis te verlaten! De PVC vloeren zijn verkrijgbaar in stroken en in tegels. Komt u er toch niet helemaal uit? Kom dan eens langs bij de woonwinkel van Van der Goes en laat u adviseren door onze deskundige medewerkers.

Onderhoud van uw PVC badkamervloer

PVC vloeren zijn erg gemakkelijk in onderhoud, maar iedere vloer heeft wel iets aan onderhoud nodig om mooi te blijven. Onderhoud uw PVC badkamervloer het liefst iedere dag door er met een wisser over heen te gaan of te stofzuigen met een stofzuiger met een zacht mondstuk. Daarnaast raden wij aan om de vloer wekelijks te reinigen met een dweil of mop. Het is ook slim om eens per jaar periodiek onderhoud uit te voeren. Tijdens periodiek onderhoud wordt er een nieuwe beschermlaag aangebracht op de vloer.

Bekijk ook de vele andere vloeren in onze webshop

Naast prachtige PVC (badkamer)vloeren bestelt u in de webshop van Studio van der Goes Vloeren ook allerlei andere soorten vloerbedekking, zoals lamelparket, laminaat en plinten. Bekijk nu het grote aanbod vloeren in onze webshop. 

Bezoek de webshop

HULP NODIG?
HULP NODIG?

Neem contact met ons op:

BEL: 015 - 310 82 41
MAIL: info@studiovandergoesvloeren.nl