Ondervloer

Studio van der Goes Vloeren is specialist op het gebied van vloeren, maar wist u dat wij ook diverse soorten ondervloeren verkopen? Als u lang van uw vloer wilt blijven genieten, is het kiezen van de juiste ondervloer essentieel. Denk dus goed na over de ondervloer die u wilt gaan aanschaffen.
Ze zijn er in verschillende uitvoeringen!

Het belang van een goede kwaliteit ondervloerOok voor ondervloeren kunt u terecht bij Van der Goes!

Een goede ondervloer is erg belangrijk! Ondervloeren hebben namelijk diverse functies, zoals:

  • Geluidsdemping
  • Warmte-isolatie
  • Dampdichtheid
  • Hoogtebesparing
  • Stabiliteit (vooral bij laminaat is een ondervloer essentieel voor de stabiliteit)

Wij raden u aan om altijd een ondervloer te leggen onder dunne vloersoorten. Een ondervloer zorgt er namelijk voor dat dit soort vloeren lekkerder lopen en minder snel beschadigen. Bij sommige vloeren zit de ondervloer al aan de onderkant van de vloer vastgelijmd. Dit is bijvoorbeeld het geval bij de Layred serie van Moduleo. In dit geval is het niet nodig om nog een extra ondervloer te leggen. Wilt u de ondervloer bestellen in onze webshop, maar komt u er zelf niet helemaal uit? U kunt altijd even bellen voor telefonisch advies.

De diverse soorten ondervloeren van Studio van der Goes Vloeren

Er bestaan verschillende soorten ondervloeren en niet elke ondervloer kan op elke vloer worden gelegd. Zo is een vochtwerende ondervloer essentieel, wanneer deze op een betonvloer wordt aangelegd. Bij Studio van der Goes Vloeren verkopen we ondervloeren in pakken of op rollen. Heeft u niet zo veel ervaring met het aanleggen van vloeren en/of ondervloeren? Neem dan vooral geen risico en laat u telefonisch adviseren of kom langs in onze showroom in Nootdorp.

Vloerenwinkel Studio van der Goes Vloeren

Bent u er nog niet helemaal uit welke vloer u wilt gaan leggen? Studio van der Goes Vloeren biedt u een zeer breed assortiment vloeren, zoals PVC vloeren, kliklaminaat en parket.

Bezoek de webshop

HULP NODIG?
HULP NODIG?

Neem contact met ons op:

BEL: 015 - 310 82 41
MAIL: info@studiovandergoesvloeren.nl