Trend: smalle planken

Trend: smalle planken

Bij merkvloerenwinkel.nl weten we als geen ander dat de vloer de basis is van je interieur. En laten we eerlijk zijn, wie wil er nou geen betoverend interieur? Daarom duiken we vandaag in een van de leukste vloertrends van dit moment: smalle planken. Of het nu gaat om rechte planken, visgraat of de Hongaarse punt, smalle vloerstroken voegen een magisch element toe aan je huis. Van donker en klassiek tot licht en trendy; ontdek bij merkvloerenwinkel.nl de kracht van smalle stroken. We verkopen de vloeren van topmerken als Hollandsche Vloeren, Floorlife, Warm by Bauwerk, Module en Quick-Step. Ontdek het zelf!

Waarom smalle planken?

Waarom zijn smalle vloerdelen zo betoverend? Het zit 'm in de details. Kleine, smalle planken hebben de kracht om een ruimte te transformeren en een gevoel van verfijning toe te voegen. Het gebruik van smalle planken heeft de unieke eigenschap om een ruimte groter te doen lijken. Door de kleinere breedte ontstaat een optische illusie van meer vloeroppervlak, wat vooral gunstig is in kleinere kamers. Het patroon van de smalle planken leidt het oog en creëert diepte, waardoor de ruimte ruimer aanvoelt. Smalle vloerdelen dragen bij aan een verfijnde en elegante uitstraling. 

Rechte plank, visgraat of Hongaarse punt?

Of je nu kiest voor een klassieke rechte plank, een speelse visgraat of de chique Hongaarse punt, smalle vloerstroken creëren een uniek en eigentijds karakter in je huis. Visgraatpatronen zijn al een tijdje terug van weggeweest en blijven de interieurwereld veroveren. Smalle visgraatplanken voegen een vleugje luxe toe aan elke kamer. Het patroon zorgt voor dynamiek en een speelse uitstraling, waardoor je vloer een echte eyecatcher wordt. Combineer het met moderne meubels voor een trendy uitstraling of ga voor vintage accessoires voor een eclectische look.

Blog: wat is walvisgraat?


 

Voor iedereen een vloer (met smalle stroken)

Het leuke van smalle planken is dat je kunt mixen en matchen om je eigen unieke stijl te creëren. Combineer bijvoorbeeld smalle rechte planken in de woonkamer met een visgraatpatroon in de eetkamer voor een speels effect. Zo zorg je voor eenheid, maar leg je tevens een vloer die nooit zal vervelen. Bij merkvloerenwinkel.nl begrijpen we dat iedereen zijn eigen stijl heeft. Daarom bieden we een uitgebreide collectie smalle planken in verschillende materialen en uitvoeringen. Of je nu de voorkeur geeft aan de warme uitstraling van parket, de duurzaamheid van PVC of het gemak van laminaat, wij hebben het allemaal. En het beste is: al onze vloeren zijn van hoogwaardige kwaliteit en eenvoudig te onderhouden.

Smalle planken op de vloer? Doen! Shop jouw vloer op merkvloerenwinkel.nl!

Tip! Donkere tinten voegen een vleugje drama toe aan je interieur, terwijl lichte kleuren zorgen voor een ruimtelijk en fris gevoel. Kies de kleur die het beste bij jou en je stijl past.

Blog: donker versus licht


 

Transformeer je interieur met smalle planken van merkvloerenwinkel.nl

Wat smal is? De gemiddelde breedte van een vloerplank ligt rond de 18 centimeter. Alles wat daaronder zit, wordt dus gezien als smal. Bij merkvloerenwinkel.nl hebben we een mooie collectie smalle planken die je interieur naar nieuwe hoogten tillen. Of je nu kiest voor de strakke elegantie van rechte planken, de speelse charme van visgraat of de tijdloze uitstraling van de Hongaarse punt, smalle vloerstroken voegen een betoverend effect toe aan je huis. Bij merkvloerenwinkel.nl begrijpen we dat elke ruimte uniek is, en daarom streven we ernaar om vloeren aan te bieden die passen bij verschillende stijlen en smaken. Van parket en PVC tot laminaat, onze smalle planken zijn verkrijgbaar in allerlei materialen en kleuren. Mix en match, experimenteer en creëer jouw unieke stijl.

Contact
 

Tags: