Moduleo

Bent u op zoek naar een mooie design vloer van Moduleo? Kom dan eens langs bij de Studio van der Goes Vloeren of bekijk ons ruime assortiment Moduleo vloeren nu online in onze webshop. Studio van der Goes Vloeren is dé specialist op het gebied van vloeren.

Het gemak van een Moduleo vloerModuleo vloeren!

Moduleo is wereldwijd een zeer belangrijke leverancier van vinylvloerbedekkingen. De vloeren zijn van een uitstekende kwaliteit en lijken net echt. Moduleo staat er om bekend goed te slagen in het imiteren van de fijne patronen en texturen van de natuur. Hierdoor lijkt het net of u een echte houten vloer heeft liggen. Alle ontwerpen van Moduleo worden gemaakt in een specifiek daarvoor gebouwde ecologische fabriek in België, waarna een grote selectie van de vloeren in onze winkels terecht komt. Moduleo vloeren koopt u bij Studio van der Goes Vloeren!

Bekijk het diverse aanbod Moduleo vloeren in onze webshop

Bij Van der Goes vindt u een zeer divers aanbod Moduleo vloeren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

  • Vinyl vloeren met een houteffect
  • Vinyl vloeren met een steeneffect
  • Transform vloeren die voorzien zijn van een dikkere slijtlaag

Heeft u besloten om een prachtige Moduleo vloer te gaan kopen? Kom dan langs bij onze woonwinkel in Nootdorp. Hier kunt u de verschillende Moduleo vloeren met elkaar vergelijken en onze medewerkers om advies vragen. Het is ook erg belangrijk om u goed te laten adviseren over het onderhoud van uw nieuwe Moduleo vloer. Vinyl vloeren hebben maar weinig onderhoud nodig om mooi te blijven, maar geen enkele vloer is onderhoudsvrij. U vindt al onze vloeren nu ook online in onze webshop. Dit biedt u de mogelijkheid om uw nieuwe vloer te bestellen vanaf de plaats waar deze komt te liggen. U hoeft de deur niet meer uit! Advies nodig? U kunt ons altijd even bellen. De vloeren zijn eenvoudig zelf aan te leggen, maar wij komen dit ook graag voor u doen.

Nog veel meer soorten vloeren bij Studio van der Goes Vloeren

Bekijk ook onze andere merken, zoals Quick-Step en Douwes Dekker.

HULP NODIG?
HULP NODIG?

Neem contact met ons op:

BEL: 015 - 310 82 41
MAIL: info@studiovandergoesvloeren.nl