PVC vloeren Den Haag

Een mooie PVC vloer kopen in de buurt van Den Haag? Kom dan eens langs bij Studio van der Goes Vloeren of bestel de vloer gemakkelijk online via onze webshop. PVC vloeren worden steeds populairder! Laat u nu ook overtuigen door de vele voordelen van deze vloeren. Een PVC vloer biedt u de uitstraling van hout of natuursteen en het gemak van kunststof.

Wat is er zo geweldig aan PVC vloeren?PVC vloeren nabij Den Haag koopt u bij Van der Goes

Waarom moet u nou PVC vloeren komen kopen nabij Den Haag? Wij hebben de voordelen voor u op een rijtje gezet:

  • PVC vloeren hebben een realistische uitstraling
  • De vloeren zijn makkelijk schoon te houden
  • De beschermlaag maakt de vloeren vochtbestendig en slijtvast
  • PVC vloeren zijn brandvertragend
  • Het harde vinyl waar de PVC vloeren van zijn gemaakt, is ijzersterk
  • PVC vloeren zijn ideaal om vloerverwarming/koeling onder te leggen

Houdt u het huis graag brandschoon? Dan is een hygiënische PVC vloer zeker iets voor u! Onze PVC vloeren hebben een sterke en harde toplaag, waardoor de vloeren veel minder snel slijten dan goedkopere PVC vloeren. De geluid- en warmte isolatie van onze vloeren is ook uitstekend. Bent u al gevallen voor de uitstraling, het gemak en de duurzaamheid van onze PVC vloeren?

PVC vloeren kopen nabij Den Haag

Ontdek de diverse mogelijkheden van onze PVC vloeren bij onze woonwinkel in de omgeving van Den Haag of bekijk onze uitgebreide webshop. Wij verkopen PVC vloeren in verschillende soorten, maten en kleuren en voor in iedere kamer. Door de vochtbestendigheid zijn PVC vloeren zelfs geschikt om in de badkamer te leggen. Wilt u mooie patronen leggen? Ga dan voor PVC vloertegels met voegstroken. Maar u kunt ook kiezen voor PVC kliklaminaat. Bij dit laminaat zorgt de verbinding of klik er voor dat het product naadloos aan elkaar verbonden is. U kunt er voor kiezen om de vloeren zelf aan te leggen, maar onze deskundige medewerkers komen dit ook met liefde voor u doen!

Uw PVC vloer onderhouden

Onze PVC vloeren zijn erg gemakkelijk in onderhoud, maar geen enkele vloer is onderhoudsvrij. Door de vloer dagelijks te onderhouden blijft hij het mooist. Hier kunt u een wisser of een stofzuiger met een zacht mondstuk voor gebruiken. Een wekelijkse reiniging met een wisser of mop is ook zeker aan te raden. Daarnaast kiezen veel mensen voor periodiek onderhoud eens per jaar. Tijdens periodiek onderhoud wordt een nieuwe beschermlaag aangebracht op de vloer. Dit is ook zeer aan te raden

Succes met het uitzoeken van een prachtige PVC vloer in onze webshop! Komt u er niet uit? Kom dan gerust even langs in onze showroom!

Bezoek de webshop

HULP NODIG?
HULP NODIG?

Neem contact met ons op:

BEL: 015 - 310 82 41
MAIL: info@studiovandergoesvloeren.nl