PVC leggen

Zelf PVC leggen in uw woning? Bekijk eens al onze kwaliteits PVC vloeren in onze webshop. Uiteraard kunt u ook langs komen in onze showroom in Nootdorp om de vloeren te bekijken.

PVC leggen in uw woning

PVC is steeds populairder aan het worden. Tegenwoordig is PVC niet meer weg te denken uit woningen met bijvoorbeeld vloerverwarming of als een slijtvaste vloer. PVC is te verkrijgen is veel verschillende soorten en afmetingen, zoals tegel of visgraat patroon. De hout- en steenstructuren zijn soms niet van echt te onderscheiden.

PVC heeft de volgende voordelen:

  • PVC is slijtvast
  • PVC is zeer vochtbestendig
  • Eenvoudig te leggen door de standaard click verbindingen
  • PVC is ook te verkrijgen in plak variant
  • Geen intensief onderhoud nodig

De voordelen van PVC vervangen de problemen met een echte houten vloer. PVC is sterk en zal geen water of andere nare vlekken achter laten. PVC vloeren zijn er in de click variant en de plak variant. Wanneer u voor optimaal genot wilt gaan voor uw vloerverwarming kaan PVC direct op de vloer worden geplaats en/of verlijmd. Let hierbij op dat de vloer vlak en vrij is van gaten en kieren.

Ontdek ons PVC assortiment

Wij bieden u het beste dat er op het gebied van vloeren te krijgen is. PVC vloeren kennen heel erg veel voordelen en daarom zijn ze ook super populair geworden. De vloeren zijn gemakkelijk in onderhoud, duurzaam, geschikt voor vochtige ruimtes en goed te combineren met vloerverwarming/koeling. Op PVC vloeren zit een extra beschermlaag die dit alles mogelijk maakt! Daarnaast zijn de vloeren nauwelijks van echt hout of natuursteen te onderscheiden. Ons PVC kliklaminaat is niet moeilijk te leggen door de klikverbinding. Hierdoor ontstaan er ook geen naden tussen de verschillende delen.

HULP NODIG?
HULP NODIG?

Neem contact met ons op:

BEL: 015 - 310 82 41
MAIL: info@studiovandergoesvloeren.nl