Houten vloeren Den Haag

De mooiste houten vloeren in de omgeving van Den Haag vindt u bij woonwinkel Van der Goes. Wij hebben nu ook een webshop waar u de vloeren gemakkelijk online bestelt. Een houten vloer geeft uw woonkamer een warme uitstraling. Bekijk de verschillende soorten hout in onze webshop.

Diverse soorten houten vloeren nabij Den HaagHouten visgraatvloer

Houten vloeren zijn een prachtige toevoeging aan uw inrichting. Een houten vloer geeft uw woning een vintage uitstraling en u hoort hem vaak heerlijk kraken. Het leggen van een houten vloer kan erg veel impact hebben op de uitstraling van uw huis. Een hele donkere vloer kan er bijvoorbeeld erg uitspringen en misschien wilt u dat wel helemaal niet. Denk daarom goed na over de houtsoort en kleur van uw nieuwe vloer. Kijk hierbij ook naar uw meubilair en de kleur van uw muren. Bij onze woonwinkel nabij Den Haag of in onze webshop bieden wij diverse houtsoorten aan, zoals:

  • Eiken houten vloeren
  • Laminaat
  • Geschilderde houten vloeren

Heeft u hulp nodig bij het maken van een keuze? Kom dan even langs in onze woonwinkel nabij Den Haag. Onze deskundige medewerkers staan altijd voor u klaar om u te voorzien van advies. U kunt de vloeren zelf aanleggen of er voor kiezen om dit door onze medewerkers te laten doen.

Houten vloeren zonder de nadelen?

Houten vloeren zien er prachtig uit, maar er is heel wat onderhoud nodig om ze ook echt mooi te houden. Anders gaan de vloeren niet gegarandeerd lang mee. Heeft u geen tijd voor het intensief onderhouden van uw vloer? Bekijk dan een onze PVC vloeren! Deze vloeren lijken op houten vloeren of vloeren van natuursteen, maar zijn eigenlijk gemaakt van Vinyl. De vloeren voelen zacht en warm aan en kraken niet zo erg als een houten vloer.

Bekijk ook de diverse andere soorten vloeren in onze webshop

In de webshop van onze woonwinkel nabij Den Haag vindt u niet alleen houten vloeren, maar nog veel meer soorten vloeren! Wij verkopen bijvoorbeeld prachtig kliklaminaat, linoleum en tapijt. Bekijk ook eens onze mooie trapbekleding.

HULP NODIG?
HULP NODIG?

Neem contact met ons op:

BEL: 015 - 310 82 41
MAIL: info@studiovandergoesvloeren.nl